Tietoportaali

Onko Sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä +358 20 7420 300 tai info@datscha.fi

Opi käyttämään Datschaa

Täältä löydät yksityiskohtaista tietoa Datschan toiminnasta. Olet tietysti myös tervetullut ottamaan yhteyttä meidän tukinumeroomme tai -sähköpostiimme.

 

Suosituimmat sivut palvelun sisällä

Alla on lista palvelumme suosituimmista sivuista: 

> Kiinteistöinformaatio 

> Tietolähteet

 

Yleistä 

Datscha tarjoaa käyttäjäystävällisen nettirajapinnan välityksellä käyttäjälleen mahdollisuuden analysoida eri kiinteistömarkkinoita. Toiminnallisuudet pitävät sisällään kaikkea aina mahdollisuudesta löytää tietoja yksittäisistä kiinteistöistä tai vuokratasoista tietyn kunnan alueella, suuren omistajan kiinteistösalkun analysointiin saakka. 

Toiminnot on jaettu kolmeen eri tuoteryhmään.

Markkina-analyysi

Löydä nopeasti kiinteistö- ja markkinainformaatiota.

Datscha pitää sisällään yksityiskohtaista tietoa kaiksita kaupallisista kiinteistöistä (mukaanlukien kerrostalot) halutun maan sisällä. Voit esimerkiksi helposti katsoa ketkä omistavat kiinteistöjä tietyllä alueella ja mitä kiinteistöjä tietyn kiinteistöomistajan salkkuun kuuluu. Markkinainformaatiota löytyy yhteensä 50 kunnan alueelle Suomessa ja tiedon tuottajia on tällä hetkellä kaksi.

Transaktiot

Vertailukauppa-analyysi ja transaktioseuranta.

Datscha päivitetään päivittän lainhuutoon perustuvilla kiinteistökaupoilla ja suurimpien kaupunkien osalta on saatavilla jopa kauppojen esisopimuksista tietoa. Voit hakea tietoja valitsemillasi kriteereillä ja ottaa tiedot joko suoraan kartalle tai esim. Excel -taulukkoon. Uudella lisätoiminnallisuudella nimeltään transaktioseuranta, tulevat myös yhtiömuotoisina tehdyt kaupat mukaan analyysiin. Tämä tarkoittaa sitä, että jos yritys myy toiselle omistamansa kiinteistöyhtiön osakkeet, niitä ei silloin kirjata Maanmittauslaitoksen ylläpitämään lainhuutoon perustuvaan kauppahintarekisteriin. Näissä tapauksissa keräämme tiedot alan parhaita kumppaneita käyttäen tarjotaksemme tiedot ajantasaisina asiakkaillemme.Tiedoista selviää mm. kaupan osapuolet, hinta ja kiinteistön sijainti kartalla.

Tuottoarvoanalyysi

Työkalu nopeaan arviontiin ja analysointiin.

Datschan kiinteistöanalyysi on markkinoiden tehokkain työkalu kaupallisten kiinteistöjen arviointiin. Palvelun avulla voit helposti muodostaa lähtökohtaisen arvion tietylle kiinteistölle ja tarkentaa arviota itse keräämilläsi tiedoilla. Palvelu tarjoaa myös automaattisesti päivittyvän kassavirran, Excel -raportoinnin, kartat ja herkkyysanalyysin. Lopuksi voit vielä helposti jakaa tekemäsi arvion kollegoiden tai ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.