Tietoportaali

Onko Sinulla kysyttävää? Ota yhteyttä +358 20 7420 300 tai info@datscha.fi

Ulkoisetettu arviointi

Ulkoistettu arviointi ei ole Datschan ominaisuus, vaan pikemminkin toimintamalli/-tapa. Jos haluat yksinkertaistaa arviointien teettämistä ulkoisesti tai päivittäistä arviointityötä sisäisesti, ulkoistettu arviointi sopii juuri sinulle.

Tilanteissa joissa kiinteistöjen arviointi työllistää useita henkilöitä (sisäisesti tai ulkoisesti) Datscha helpottaa yhteistyötä tarjoamalla siihen nykyaiset työkalut. Voit jakaa tekemäsi arviot suoraan muille tekijöille ilman että törmäät ongelmaan eri versioisten Excel -lomakkeiden kanssa. Palvelua on käytetty pitkään tähän tarkoitukseen isoissa organisaatioissa ja koska kokemukset ovat olleet niin hyviä, ovat myös pienemmät organisaatiot lähteneet käyttämään samaa toimintamallia. 

Miten kaikki tapahtuu?

Käyttäjä luo Datschaan skenaarion ja jakaa sen sitten sähköpostin välityksellä haluamilleen henkiöille (katso ohjeet kohdasta 'skenaarioiden jakaminen'. Käyttäjälle koituu suuri hyöty siitä, että hän voi käyttää laskentamallia johon hän on tottunut. Näin vältytään erilaisten laskentamallien tuomalta lisätyöltä.

Mitä tarvitaan?

Molemmilla osapuolilla tulee olla Datscha -lisenssi. Datschan osallitumista itse työhön ei tarvita, vaan kaikki tapahtuu käyttäjien välillä. Mikäli riittää että vastaanottaja vain näkee laskelman, niin tähän ei edes tarvita lisenssiä.

Mitä analyysiin sisältyy?

Tämä on osapuolten sovittavissa. Datscha tarjoaa alustan yhteistyölle ja osapuolet voivat keskenään sopia yhteistyön yksityiskohdista. 

Oletko konsultti?

Keskusteluissa lähes 100 asiakkaamme kanssa, aihe tulee usein puheeksi päivittäisen työn helposttamiseksi. Mikäli haluat oman yrityksesi yhteystiedot Datschaan, ota meihin yhteyttä. 

Haluatko tietää lisää?

Ole yhteydessä Datschan Account Manageriin Matti Uusivirtaan, etunimi.sukunimi@datscha.com